tel: 0765 177 721

Performanta

PLANIFICARE

 • Anamneză și înregistrarea în baza de date
 • Consultație generală și de specialitate
 • Plan de tratament
 • Optimizare și personalizare cost

SPECIALIZARI

 • Protetică
 • Odontoterapie
 • Estetică
 • Endodonție
 • Chirurgie
 • Implantologie
 • Pedoonție
 • Ortodonție

SUCCES

 • Corespondență rapidă prin rețele de socializare
 • Manopere gratuite
 • Card de fidelitate

 

 

 

PLANIFICARE

a. Înregistrare în baza de date cu o anamneză amănunțită
Fiecare pacient pe care-l întâmpinăm va beneficia de o înregistrare în baza de date și va fii întrebat despre antecedentele sale medicale. Aceste informații medicale vor putea fii stocate în sistemul nostru, atât în format tipărit cât și în format digital. Avantajul unui sistem integrat vor fi următoarele
– Identificarea ușoară a pacientului pentru intervențiile ulterioare
– Urmărirea evoluției unui tratament stomatologic
– un timp de așteptare mai scurt
– o colaborare ideală între dorințele pacientului și experiența medicului

b. CONSULTAȚIE GENERALĂ/ DE SPECIALITATE
Consultația generală survine ca urmare a prezentării dumnevoastră la cabinetul stomatologic. Evaluarea generală nu presupune costuri și are menirea îmbunătățirii relației medic – pacient prin prezentarea situației dentare în care vă aflați.
Consultația de specialitate vizează anumite ramuri precum – consult de specialitate ortodontic – atunci când aveți înghesuiri dentare și medicul specialist vă va realiza un plan de tratament pentru rezolvarea problemelor dvs.

c. PLANUL DE TRATAMENT
Planul de tratament reprezintă cheia succesului în tratamentul stomatologic. Experiența și preocuparea noastră/mea față de dumneavoastră se va putea concretiza prin oferirerea mai multor soluții de tratament iar împreună îl vom alege pe cel care DVS considerați că vi se potrivește. Vor putea fi prezentate indicații, contraindicații, avantajele și dezavantajele fiecărei manopere sau tip de lucrări dentare.

d. Optimizare și cost de tratament
Zîmbetul este unic și de multe ori s-a constatat că opinia pacientului poate fi decisivă în alegerea formei unor dinți confecționați în laborator. De aceea, o discuție în prealabil despre cum vă doriți să arătați la finalul tratamentului și posibilitățiile clinice ale medicului alături de tehnician vă vor putea convinge că ați luat cea mai bună decizie .
Costurile sunt diferite pentru fiecare tip de lucrare executată în laborator de tehnică dentară, de aceea, DVS veți fii cel care veți decide opțiunea potrivită. Medicul va avea rolul de a vă ghida înspre alegerea unui tratament durabil și estetic.

SPECIALIZARI

a. Protetică
Disciplină concentrată pe înlocuirea spațiilor create în urma extracțiilor dentare. Prin protezare urmărim redarea funcționalității cavității bucale cât și redesenarea unei noi fizionomii a pacientului.
Toate preparările dinților se desfășoară sub izolare cu sistem de digă și aspirație continuă pentru o preparare perfectă. Utilizarea șnurului de retracție gingivală este o condiție obligatorie în cadrul cabinetului nostru.
Amprentarea se realizează cu materiale optime care au o stabilitate dimensională ideală pentru transmiterea către laborator a acesteia.
Laboratorul de tehnică cu care colaborăm este unul dintre cele mai performante din Timișoara având în dotare aparatură pentru exectutarea tuturor lucrărilor protetice.
Astfel veți primi un tratament diversificat și performant la nivel european.
Tratamentul de elecție în această diciplină pe care-l efectuăm rămâne fațeta dentară ceramică!

b. Odontoterapie
Studiul cavităților create de carie și umplerea lor cu material compozit.
Obturațiile sunt realizate sub izolare cu digă și aspirație continuă, fiind realizate cu ajutorul celor mai mari producători la nivel mondial – 3M , Kerr, Coltene sau GC.
Instrumentarul utilizat este foarte diversificat, tehnicile de lucru sunt continuu îmbunătățite iar rezultatele impecabile.
Nu punem plombe ci redesenăm dinți!

c. Estetică
Norma estetică are cote înalte în cadrul cabinetului nostru. Utilizarea celor mai înalte tehnologii reușesc să îmbunătășească aspectul facial al fiecărui pacient care se prezintă la noi.
Medici cu pregătire adecvată, reușesc să vă redea zâmbetul de altă dată!

d. Endodonție
Tratamente și retratamente de canal prin tehnici moderne – utilizarea endomotorului, apexlocatorului și a celor manuale Protaper schimbă percepția generală că scoaterea nervului va scurta durata de viață a unui dinte.
Sub o preparare corectă, o curățire și sterilizare a canalelor dentare cât și o obturare cu materiale moderne reușesc să redea dinților funcțiile specifice.
Fiecare dinte reprezintă o entitate de sine stătătoare iar pentru aceasta tratamentul endodontic în poate menține pe arcade ani ori zeci de ani.

e. Chirurgie
Extracția dentară nu mai reprezintă un proces dureros. Cu o anestezie spray și anestezie cu adrenalină, extracția devine o experiență confortabilă.
Utilizarea unor elevatoare performante și a unor luxatoare de ultima generație folosite de .mâini ușoare. vă va scurta timpul petrecut la stomatolog.
În cabinetul nostru se realizează și alte manopere de chirurgie printre care amintim – alungiri coronare, regularizări de creastă sau frectomii, manopere care vor îmbunătăți redarea funcțiilor dentare – masticație și estetică!

f. Implantologie
Ramură nouă a chirurgiei reușește să ne ridice cabinetul la un nou rating. Prin implantologie înțelegem înlocuirea unuia sau mai multor dinți prin inserarea unui șurub din titan în mandibulă sau maxilar.
Pentru implantologie folosim cei mai buni medici colaboratori din Timișoara.

g. Pedoonție
Copiii au prioritate. La informație în primul rând și la tratmanet în al doilea rând. Dinții copiilor sunt diferiți de cei ai adulților și de aici deducem alte metode de tratare a acestora.
Un ambient plăcut, un personal prietenos și medici cu multă răbdare reușesc deseori să aline suferința copiilor ce ne vizitează!

h. Ortodonție
Cea mai în vogă specializare este prezentă în cadrul cabinetului nostru prin medici colaboratori. Posibilitatea de a îndrepta dinții fără a-i proteza sau scoate, a ridicat media de vârstă a pacienților pentru care se proiectează aceste apartate dentare.
Oferim posibilitatea pacienților de-ași alege tipul de aparat – de la cel metalic până la cel invizibil.

i. Cazuri clinice anterioare
j. Eu, medicul 

SUCCES

a. Corespondență rapidă prin rețele de socializare
Viteza informației a devenit exponențială în stabilirea unei relații profesionale medic-pacient. De multe ori recomandările medicului trebuie prelungite în timpul unui tratament ori soluția terapeutică care presupune implicarea pacientului prin intervenția sa de acasă va necesita o corespondență la timp. Pentru aeasta, te ajut/vă ajutăm cu soluții prin comunicarea scrisă în cadrul rețelelor de socializare și prin convorbiri telefonice ori de câte ori, planul de tratament o impune.

b. Manopere gratuite
În cadrul cabinetului nostru/meu stomatologic din Timișoara, Consultația generală nu va fii prezentată niciodată prezentată în contextul unei oferte pentru că ea este gratuită. Majoritatea manoperelor sunt realizate sub anestezie , motivul pentru care am decis ca anestezia de orice tip, să devină gratuită pentru tine/dvs.

c. Card de fidelitate
Apartenența ta la cabinetul stomatologic pe care-l avem/am, va fi răsplătită cu primirea unui card de fidelitate. Acesta va include o reducere de 10% pe toate manopere stomatologice. Cardul vă mai oferă și
– Igienizare gratuită ,anuală
– Consultație de specialitate gratuită pe o perioadă de 1 an de la primirea acestuia

Dr. Răzvan Vlădescu

Detalii Contact

DR. VLĂDESCU RĂZVAN
MARTIR IANOȘ PARIS, NR. 4
CABINET STOMATOLOGIC TIMIȘOARA
Tel: 0765 177 721